Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
LIMITED LIABILITY COMPANY RADIATING WORLD SHIPPING SERVICES
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
LIMITED LIABILITY COMPANY RADIATING WORLD SHIPPING SERVICES

Скорочена назва юридичної особи
RADIATING WORLD SHIPPING SERVICES LLC

ІПН

Реєстраційний номер

Країна
Об'єднані Арабські Емірати

Адреса
Бізнес-центр Бурджуман, 943, Халід Бін Аль Валід Роуд, Дубай

Підстави
Компанія, створена у 2022 році, є одним з провідних операторів так званого "тіньового" флоту, на початку 2023 року входила до трійки найбільших перевізників російської нафти разом з Fractal Marine Shipping (ОАЕ) і Gatik Ship Management (Індія). На той час флот Fractal Marine Shipping, Radiating World Shipping Services та Gatik Ship Management складав близько 90 танкерів, 90 % яких здійснювали транспортування нафти та нафтопродуктів з балтійських та чорноморських портів росії до Індії, КНР, Туреччини, Близького Сходу, Африки та Південної Америки.
З метою обходу санкцій компанія Radiating World Shipping Services "переписала" свій флот на пов’язані компанії, зокрема компанію Alqutb Ashamali Marine Services (станом на 15.09.2024 в управлінні компанії залишився лише один танкер "Turbo Voyager" (ІМО 9299898)).
"Переписані" танкери залишаються під прапором Островів Кука, що вказує на незмінність бенефіціарного власника суден. Постійна зміна власників та менеджерів суден з метою уникнення санкцій і приховування справжніх бенефіціарів суден є типовим явищем для так званого "тіньового флоту", залученого до російської торгівлі нафтою, нафтопродуктами.
Компанія Radiating World Shipping Services LLC є залученою особою відповідно до Регламенту щодо росії (санкції) 2019 року з таких підстав: Radiating World Shipping Services LLC бере участь в отриманні вигоди або підтримці Уряду росії шляхом ведення бізнесу в секторі, що має стратегічне значення для Уряду росії, а саме в російському енергетичному секторі.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
N Cerna
Назва судна
N Cerna
IMO
9289520
Прапор (діючий)
Барбадос
Тип судна
Танкер для перевезення хімічних/нафтопродуктів
Категорія
Перевезення викопного палива
 Перевезення нафти з порушенням інших обмежень
Задіяне у транспортуванні російської сирої нафти у період дії нафтового ембарго G7 та ЄС на російську нафту. Судно перевозило російську нафту з портів рф до країн ЄС. Судно неодноразово було зафіксоване Моніторинговою групою "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" та редакції BlackSeaNews у вивезенні російської сирої нафти. Зокрема, факти участі судна у перевезенні російської нафти зафіксовані у листопаді 2023 року (з російського порту Кавказ до турецького порту Ізмір), грудні 2023 року (з російського порту Новоросійськ до турецького порту Мармара-Ереглісі), у червні-липні 2023 року (з російського порту Новоросійськ до турецького порту Тузла). До застосування Об’єднаним Королівством у грудні 2023 року санкцій до колишнього менеджера судна, оператора "тіньового флоту" - Radiating World Shipping Services LLC (ОАЕ), остання з метою уникнення санкцій передала свої танкери іншим новоствореним компаніям, в тому числі дубайській компанії Almuhit Alhadi Marine Services. У червні-липні 2024 року Об’єднаним Королівством та ЄС застосовано санкції до судна у зв'язку із задіяністю у перевезенні російської нафти та/або нафтопродуктів з рф до третіх країн, а також через участь в обході європейських обмежень.
Lorena Grand
Назва судна
Lorena Grand
IMO
9288899
Прапор (діючий)
Барбадос
Тип судна
Танкер для перевезення сирої нафти
Категорія
Перевезення викопного палива
 Порушення нафтового ембарго
Задіяне у транспортуванні російської сирої нафти з портів рф до третіх країн та порушенні нафтового ембарго G7 та ЄС на російську нафту у квітні 2023 року (перевезення до грецького порту затоки Лаконікос). Неодноразово зафіксоване Моніторинговою групою "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" та редакції BlackSeaNews у вивезенні російської сирої нафти, зокрема, у серпні-вересні 2022 року, у квітні 2023 року (до грецького порту затоки Лаконікос), у січні-лютому, квітні-травні 2024 року (до індійського порту Ченнаї). Після застосування Об’єднаним Королівством у грудні 2023 року санкцій до колишнього менеджера судна, оператора "тіньового флоту" - Radiating World Shipping Services LLC (ОАЕ), остання з метою уникнення санкцій передала свої танкери іншим новоствореним компаніям, в тому числі дубайській компанії Breath Shipping Services Llc. У липні 2024 року Об’єднаним Королівством застосовано санкції до судна у зв'язку із задіяністю у перевезенні російської нафти та/або нафтопродуктів з рф до третіх країн.
Lokosao
Назва судна
Lokosao
IMO
9286657
Прапор (діючий)
Барбадос
Тип судна
Танкер для перевезення сирої нафти
Категорія
Перевезення викопного палива
 Пов'язані з підсанкційними особами
Задіяне у транспортуванні російської сирої нафти у період дії нафтового ембарго G7 та ЄС на російську нафту. Судно перевозило російську нафту з портів рф до третіх країн. Судно було зафіксоване Моніторинговою групою "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" та редакції BlackSeaNews у вивезенні російської сирої нафти. Зокрема, факт участі судна у перевезенні російської нафти зафіксовані у березні 2024 року (з російського порту Новоросійськ в турецький порт Немрут). До застосування Об’єднаним Королівством у грудні 2023 року санкцій до колишнього менеджера судна, оператора "тіньового флоту" - Radiating World Shipping Services LLC (ОАЕ), остання з метою уникнення санкцій передала свої танкери іншим новоствореним компаніям, в тому числі дубайській компанії Almuhit Alhadi Marine Services. У липні 2024 року Об’єднаним Королівством застосовано санкції до судна у зв'язку із задіяністю у перевезенні російської нафти та/або нафтопродуктів з рф до третіх країн.
Fighter Two
Назва судна
Fighter Two
IMO
9296391
Прапор (діючий)
Острови Кука
Тип судна
Танкер для перевезення сирої нафти
Категорія
Перевезення викопного палива
 Пов'язані з підсанкційними особами
Задіяне у транспортуванні російської сирої нафти у період дії нафтового ембарго G7 та ЄС на російську нафту. Судно перевозило російську нафту з портів рф до третіх країн. Судно неодноразово було зафіксоване Моніторинговою групою "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" та редакції BlackSeaNews у вивезенні російської сирої нафти. Зокрема, факти участі судна у перевезенні російської нафти зафіксовані у лютому-березні 2024 року (з російського порту Новоросійськ до китайського порту Нінбо), у квітні-травні 2024 року (з російського порту Новоросійськ до індійського порту Сікка). До застосування Об’єднаним Королівством наприкінці грудня 2023 року санкцій до колишнього менеджера судна, оператора "тіньового флоту" - Radiating World Shipping Services LLC (ОАЕ), остання з метою уникнення санкцій передала свої танкери іншим новоствореним компаніям, в тому числі дубайській компанії Almuhit Alhadi Marine Services. У липні 2024 року Об’єднаним Королівством застосовано санкції до судна у зв'язку із задіяністю у перевезенні російської нафти та/або нафтопродуктів з рф до третіх країн.
Vela Rain
Назва судна
Vela Rain
IMO
9331141
Прапор (діючий)
Острови Кука
Тип судна
Танкер для перевезення сирої нафти
Категорія
Перевезення викопного палива
 Перевезення нафти з порушенням інших обмежень
Задіяне у транспортуванні російської сирої нафти у період дії нафтового ембарго G7 та ЄС на російську нафту. Судно перевозило російську нафту з портів рф до третіх країн. Після застосування Об’єднаним Королівством у грудні 2023 року санкцій до колишнього менеджера судна, оператора "тіньового флоту" - Radiating World Shipping Services LLC (ОАЕ), остання з метою уникнення санкцій передала свої танкери іншим новоствореним компаніям, в тому числі компанії Alqutb Alshamali Marine Services LLC. У червні 2024 року ЄС застосовано санкції до судна у зв'язку із задіяністю у перевезенні російської нафти та/або нафтопродуктів з рф до третіх країн, а також через участь в обході європейських обмежень.
Galian 2
Назва судна
Galian 2
IMO
9331153
Прапор (діючий)
Острови Кука
Тип судна
Танкер для перевезення сирої нафти
Категорія
Перевезення викопного палива
 Перевезення нафти з порушенням інших обмежень
Задіяне у транспортуванні російської сирої нафти у період дії нафтового ембарго G7 та ЄС на російську нафту. Судно перевозило російську нафту з портів рф до третіх країн. Судно неодноразово було зафіксоване Моніторинговою групою "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" та редакції BlackSeaNews у вивезенні російської сирої нафти. Зокрема, факти участі судна у перевезенні російської нафти зафіксовані у квітні-червні 2023 року (з російського порту Новоросійськ до індійських портів Вадінар та Сікка), у червні 2024 року (з російського порту Приморськ до порту Скаген у Данії). До застосування Об’єднаним Королівством у грудні 2023 року санкцій до колишнього менеджера судна, оператора "тіньового флоту" - Radiating World Shipping Services LLC (ОАЕ), остання з метою уникнення санкцій передала свої танкери іншим новоствореним компаніям, в тому числі компанії Alqutb Alshamali Marine Services LLC. У червні 2024 року ЄС застосовано санкції до судна у зв'язку із задіяністю у перевезенні російської нафти та/або нафтопродуктів з рф до третіх країн, а також через участь в обході європейських обмежень.
War & Sanctions 2024