Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПІВДЕННЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ОБ'ЄДНАННЯ З МОРСЬКИХ ГЕОЛОГОРОЗВІДУВАЛЬНИХ РОБІТ"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПІВДЕННЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ОБ'ЄДНАННЯ З МОРСЬКИХ ГЕОЛОГОРОЗВІДУВАЛЬНИХ РОБІТ"

Скорочена назва юридичної особи
АТ "ЮЖМОРГЕОЛОГІЯ"

ІПН
2304070606

Реєстраційний номер
1162304051370

Країна
російська федерація

Адреса
353461, російська федерація, Краснодарський край, м. Геленджик, вул. Кримська, буд. 20

Підстави
Один із провідних науково-виробничих підрозділів підсанкційного російського державного багатопрофільного геологічного холдингу АТ “Росгео” з багаторічним практичним досвідом проведення морських та наземних геологорозвідувальних робіт.
Компанія займає лідируючі позиції на російському ринку сейсморозвідувальних робіт у транзитній зоні, гравіметричних та магнітометричних робіт, виконує повний цикл робіт з проектування, створення та експлуатації телекерованих безлюдних підводних апаратів.
З 1980-х років компанія реалізує стратегічно важливий для рф проект з вивчення ресурсів дна Світового океану.
Компанія оснащена сучасним обладнанням для реалізації морських та сухопутних проектів у різних геологічних та кліматичних умовах, володіє власним науково-дослідним флотом, спеціалізованими маломірними судами, здатними виконувати геофізичні роботи в умови крайнього мілководдя.
Компанія володіє флотом із трьох науково-дослідницьких суден, у тому числі двома підсанкційними суднами “Yuzhmorgeologiya” (ІМО 8724482), “Gelendzhgic” (ІМО 8826230).


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
Gelendzhgic
Назва судна
Gelendzhgic
IMO
8826230
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Науково-дослідницьке судно
Категорія
Інше
 Участь в енергетичних проектах
Є головним у серії з двох суден проекту 12883М, розробленим ЦКБ "Восток" для пошуково-розвідувальних робіт щодо корисних копалин. Призначене для здійснення геологічної зйомки морського дна, глибоководних зон Світового Океану, пошуку та розвідки корисних копалин, моніторингу довкілля, пошуку та обстеження різних підводних об'єктів, інженерно-геологічних досліджень донних ґрунтів. У лютому 2024 року США застосовано санкції до судна, управління яким здійснюється підсанкційним російським державним багатопрофільним геологічним холдингом АТ "Росгеологія" через підсанкційну дочірню компанію АТ "Южморгеологія". На території росії АТ "Росгеологія" та її дочірні компанії виконують комплекс геофізичних послуг з пошуку та розвідки нафтових і газових родовищ, контролюється урядом рф. АТ "Росгеологія" та її дочірні компанії виконують операції з розвідки вуглеводнів і твердих корисних копалин у більш ніж десяти країн.
Yuzhmorgeologiya
Назва судна
Yuzhmorgeologiya
IMO
8724482
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Науково-дослідницьке судно
Категорія
Інше
 Участь в енергетичних проектах
Судно призначене для здійснення комплексних геолого-геофізичних досліджень з метою пошуків та розвідки твердих корисних копалин у Світовому океані; комплексної геологічної зйомки економічних зон та випробування з набірним аналізом донного матеріалу; екологічного моніторингу; гідрофізичних, гідробіологічних досліджень; пошуку та фототелевізійної зйомки затонулих об'єктів; випробувань нових технічних засобів для вивчення та освоєння мінеральних ресурсів Світового океану. У лютому 2024 року США застосовано санкції до судна, управління яким здійснюється підсанкційним російським державним багатопрофільним геологічним холдингом АТ "Росгеологія" через підсанкційну дочірню компанію АТ "Южморгеологія". На території росії АТ "Росгеологія" та її дочірні компанії виконують комплекс геофізичних послуг з пошуку та розвідки нафтових і газових родовищ, контролюється урядом рф. АТ "Росгеологія" та її дочірні компанії виконують операції з розвідки вуглеводнів і твердих корисних копалин у більш ніж десяти країн.
War & Sanctions 2024