Серед компаній, до яких застосовані санкції:
DELNAZ SHIP MANAGEMENT SDN BHD
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
DELNAZ SHIP MANAGEMENT SDN BHD

Скорочена назва юридичної особи
DELNAZ SHIP MANAGEMENT SDN BHD

ІПН

Реєстраційний номер
1436594D / 202101036294

Країна
Малайзія

Адреса
Малайзія (5433-1, Jalan J9, Tamam Melawati, 53100, Kuala Lumpur, Malaysia)

Підстави
Малайзійська компанія Delnaz Ship Management Sdn Bhd зареєстрована 01 листопада 2021 року, спеціалізується на наданні послуг з управління суднами. Компанія задіяна у доставці мільйонів барелів іранської нафти підсанкційної Національної іранської нафтової компанії (NIOC) до КНР.
Національна іранська нафтова компанія (NIOC) є однією з найбільших нафтогазових компаній у світі і контролюється Міністерством нафти Ірану. NIOC та її дочірні компанії здійснюють розвідку, видобуток, транспортування, переробку та експорт нафти та природного газу в Ірані. Нафтові угоди NIOC, у тому числі її дочірньої компанії, використовуються для отримання прибутку для IRGC-QF (Корпусу вартових ісламської революції) and Hizballah (Хезболла). Національна іранська нафтова компанія та російський підсанкційний ПАТ "Газпром" після повномасштабного вторгнення росії в України, а саме у липні 2022 року під час візиту в Тегеран путіна, підписали меморандум про взаєморозуміння щодо стратегічного співробітництва в нафтогазовій сфері на суму близько $40 млрд.
11 жовтня 2024 року США в рамках розширення обмежень до нафтового/нафтохімічного сектору Ірану до компанії Delnaz Ship Management Sdn Bhd застосовано санкції відповідно до EO 13846 у зв'язку з наданням матеріальної допомоги або фінансової, матеріальної чи технологічної підтримки, або товарів чи послуг на підтримку NIOC.



Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
DIMITRA II
Назва судна
DIMITRA II
IMO
9208215
Прапор (діючий)
Сан Маріно
Тип судна
Танкер для перевезення сирої нафти
Категорія
Перевезення викопного палива
 Перевезення іранської нафти
Танкер використовувався підсанкційною компанією China Concord Petroleum Co. Limited для доставки мільйонів барелів іранської нафти підсанкційної Національної іранської нафтової компанії (NIOC) до КНР. Національна іранська нафтова компанія (NIOC) є однією з найбільших нафтогазових компаній у світі і контролюється Міністерством нафти Ірану. NIOC та її дочірні компанії здійснюють розвідку, видобуток, транспортування, переробку та експорт нафти та природного газу в Ірані. Нафтові угоди NIOC, у тому числі її дочірньої компанії, використовуються для отримання прибутку для IRGC-QF (Корпусу вартових ісламської революції) and Hizballah (Хезболла). Національна іранська нафтова компанія та російський підсанкційний ПАТ "Газпром" після повномасштабного вторгнення росії в України, а саме у липні 2022 року під час візиту в Тегеран путіна, підписали меморандум про взаєморозуміння щодо стратегічного співробітництва в нафтогазовій сфері на суму близько $40 млрд. China Concord Petroleum Co., Limited є ключовим посередником, який допомагає Ірану та Венесуелі експортувати сиру нафту в обхід санкційних обмежень. 11 жовтня 2024 року США в рамках розширення обмежень до нафтового/нафтохімічного сектору Ірану застосовано санкції до судна як до власності, в якій компанія Delnaz Ship Management Sdn Bhd (попередній менеджер танкера), має інтерес.
War & Sanctions 2024