Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АРКТИЧНІ МОРСЬКІ ІНЖЕНЕРНО-ГЕОЛОГІЧНІ ЕКСПЕДИЦІЇ"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АРКТИЧНІ МОРСЬКІ ІНЖЕНЕРНО-ГЕОЛОГІЧНІ ЕКСПЕДИЦІЇ"

Скорочена назва юридичної особи
АТ "АМІГЕ"

ІПН
5199000024

Реєстраційний номер
1035100184811

Країна
російська федерація

Адреса
183025, російська федерація, Мурманська область, м. Мурманськ, вул. Карла Маркса, буд. 19

Підстави
Компанія управляється найбільшим георозвідувальним холдингом росії - підсанкційною компанією АТ "Росгео", виконує комплексні інженерні дослідження на Арктичному шельфі рф (Баренцевому, Печорському, Карському морях, морі Лаптєвих) та інших акваторіях Світового океану: дослідження інженерно-геологічні, інженерно-гідрометеорологічні, інженерно-геодезичні; роботи геоекологічні, геокріологічні, геофізичні та геологорозвідувальні на шельфі, прилеглій суші та островах Арктики, а також інших акваторіях росії та зарубіжних країн; підготовка вихідних даних для проектування та будівництва морських нафтогазопромислових споруд, а також будь-яких інших видів гідротехнічного, промислового та цивільного будівництва; забезпечення радіонавігаційного всіх видів морських геологорозвідувальних робіт на шельфі та прилеглій суші.
Компанія має велику гідрографічну, інженерно-геологічну, геофізичну та гідрометеорологічну інформацію, яка необхідна для проектування, будівництва та експлуатації різноманітних гідротехнічних споруд на перспективних нафтових і газових родовищах.
Компанія співпрацює та виконує замовлення великих російських та зарубіжних компаній, залучених до нафтогазового бізнесу ("Газпром" та його дочірні підприємства, "Лукойл", "Єнісей-нафта" тощо).


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
Bavenit
Назва судна
Bavenit
IMO
8406573
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Бурове судно
Категорія
Інше
 Участь в енергетичних проектах
Побудоване за проектом П-2790, має класифікацію Dynpos-2 та льодовий клас Arc4, є одним із найтехнічніших та оснащених інженерно-геологічних судів у світі. Задіяне у проведенні інженерно-геологічного та геокріологічного картування російського шельфу Арктики, що дозволяє оцінити нафтогазовий потенціал регіону. Здатне бурити параметричні та розвідувальні свердловини на глибину до 500 м при глибині моря до 500 м, виконувати буріння інженерно-геологічних свердловин на глибину до 400 м при глибині води до 1100 м, виконувати геотехнічні дослідження ґрунтів у свердловинах при глибинах до 1800 м, вивчати забортними пристроями ґрунтовий розріз та його характеристики на глибину до 40 м при глибині води до 2500 м, відбирати зразки донних ґрунтів за необмеженої глибини моря. Судно належить підсанкційній російській компанії АТ "Аміге", що управляється найбільшим георозвідувальним холдингом росії - підсанкційною компанією АТ "Росгео". Судно бере участь у проектах "Газпром", "Роснєфть", "Новатек", "Лукойл", може вирішити питання щодо підтвердження розташування зовнішнього кордону континентального шельфу рф у Північному Льодовитому океані. Проводило розвідувальне буріння за кілька кілометрів від морського кордону із США. У лютому 2024 року США застосовані санкції до судна "Bavenit".
War & Sanctions 2024