Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
ФЕДЕРАЛЬНА ДЕРЖАВНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА "МОРСЬКА РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
ФЕДЕРАЛЬНА ДЕРЖАВНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА "МОРСЬКА РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА"

Скорочена назва юридичної особи
ФДБУ "МОРСПАССЛУЖБА"

ІПН
7707274249

Реєстраційний номер
1027739737321

Країна
російська федерація

Адреса
125993, російська федерація, м. Москва, вул. Петрівка, буд. 3/6, буд. 2

Підстави
Служба заснована Міністерством транспорту та зв’язку рф, є професійною аварійно-рятувальною службою рф і спеціалізується на аварійно-рятувальному та пошуково-рятувальному забезпеченні у сфері морської діяльності, виконанні державних завдань у сфері підводно-технічних, аварійно-рятувальних та суднопідйомних робіт на морському та річковому транспорті, а також на наданні державних та інших послуг, виконанні робіт у сфері морського та внутрішнього водного транспорту.
Установа виконує завдання щодо організації та проведення робіт із запобігання та ліквідації розливів нафти та нафтопродуктів; здійснення аварійно-рятувальних робіт з надання допомоги суднам та об'єктам, що зазнають лиха на морі; проведенні суднопідйомних, підводно-технічних, водолазних робіт, гідротехнічних днопоглиблювальних робіт на внутрішніх водних шляхах та в морських портах рф.
Служба є лідером у рф за кількістю та різноманітністю апаратів з можливістю підводно-технічних робіт на глибинах до 3 км. Технічні можливості установи дозволяють проводити унікальні операції, обслуговувати підводні частини бурових платформ, інспекцію та вивчення різних об'єктів на великій глибині, підводно-технічний супровід буріння нафтогазових родовищ у морі.
За участю ФДБУ "Морспасслужба" розроблено кілька моделей безпілотних літальних апаратів, адаптованих до роботи в умовах Крайньої Півночі з метою отримання інформації про стан навколишнього середовища навколо бурових установок та задіяних суден. Установа реалізує спільний проект із нафтогазовидобувними компаніями з моніторингу льодової обстановки та управління льодовими операціями для забезпечення роботи морських бурових установок у Баренцевому та Карському морях.
Установа є активним учасником російської системи державних закупівель. Співпрацює з підприємствами, зареєстрованим на ТОТ Крим: Державним унітарним підприємством Республіки Крим "Чорноморнафтогаз" (іпн 9102048801), Державною казенною установою Республіки Крим "Інвестиційно-будівельне управління Республіки Крим" (іпн 9102187428), що підтверджується судовими рішеннями.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024