Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕКО ШИППІНГ"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕКО ШИППІНГ"

Скорочена назва юридичної особи
ТОВ "ЕКО ШИППІНГ"

ІПН
2901223574

Реєстраційний номер
1122901001475

Країна
російська федерація

Адреса
163035, російська федерація, Архангельська обл., м. Архангельськ, вул. Причальна Ісакогірки, буд. 8, стор. 1

Підстави
російська судноплавна компанія, яка оперує морським флотом, що базується в порту м. Архангельська. Основним напрямом діяльності компанії є комплексна морська логістика із перевезення проектних, навальних, генеральних, великовагових та довгомірних вантажів. Компанія має допоміжний флот для забезпечення рейдового вивантаження на необладнаний берег, а також для забезпечення річкової логістики по мілководних річках.
Географія перевезень переважно включає всі ключові портопункти вздовж траси Північного морського шляху і районів Крайньої Півночі, а також басейни Північного і Середземного морів, Перської затоки, країн Південно-Східної Азії.
Компанією реалізовано морські проекти у Баренцевому, Карському, морі Лаптєвих, Східно-Сибірському морі та інших акваторіях Північного морського шляху. Суднами компанії було доставлено та вивантажено, у тому числі на необладнаний берег, понад 6 млн. фрахтових одиниць різних вантажів.
Компанія регулярно виконує каботажні рейси, пов'язані з реалізацією державних програм будівництва об'єктів інфраструктури Арктичної зони рф. Високий льодовий клас суден флоту компанії дозволяє працювати в арктичних водах рф цілий рік, а допоміжний флот компанії забезпечує рейдове розвантаження на необладнаний берег. Усі судна компанії обладнані судновими кранами вантажопідйомністю від 36 до 300 т.
Судна компанії задіяні у будівництві "Арктік СПГ-2" підсанкційної компанії "Новатек" з видобутку природного газу та виробництва скрапленого природного газу на Гиданському півострові.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024