Підписатися

Черенкова / Сілаєва Світлана Анатоліївна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Черенкова / Сілаєва Світлана Анатоліївна
Черенкова / Силаева Светлана Анатольевна
Cherenkova / Silaeva Svetlana Anatolyevna

Дата і місце народження
18.01.1970
м. Луганськ, Українська РСР, СРСР

Посада
Так званий "начальник управління у справах сім'ї, дітей та молоді Міністерства у справах сім'ї, молоді, спорту та туризму ЛНР"

ІПН
2558500381

Підстави
Брала участь у депортації і передавала особисті справи українських дітей для їх подальшого усиновлення в рф. Так, зокрема, особа під час закритої конференції щодо незаконного вивезення (депортації) українських дітей в рф Черенкова повідомила, що станом на 07.97.2023 на території тимчасово окупованої Луганщини виховується: у прийомних сім’ях — 196 дітей, у дитячих будинках сімейного типу — 83 і в опікунських сім’ях — понад 2500. Черенкова зазначила, що відсоток влаштування дітей на сімейні форми виховання високий і завдячувати треба працівникам районних відділів .
Особа на займаній посаді в структурі окупаційної влади так званої "ЛНР" підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій України до рф для їх подальшого незаконного усиновлення або передачі під опіку в російські сім'ї, "інтеграції" українських дітей у єдиний культурно-освітній простір та систему цивільно-патріотичного виховання рф.


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024