Підписатися

Євдокимова Анжеліка Володимирівна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Євдокимова Анжеліка Володимирівна
Евдокимова Анжелика Владимировна
Evdokimova Anzhelika Vladimirovna

Дата і місце народження
11.09.1969
м. Михайлов, Рязанська область, РрфСР, СРСР

Посада
Уповноважений з прав дитини в Рязанській області

ІПН
623002789547

Підстави
Як уповноважений з прав дитини в Рязанській області підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей, які були переміщені з тимчасово окупованих територій України на територію рф. Сприяє розміщенню українців в так званих "пунктах тимчасового розміщення" в Рязанській області, забезпечує влаштування дітей з території України у російські сім'ї.
У своїй щорічній доповіді за 2023 рік уповноважена особа відмічає "успіхи" регіону рф у влаштуванні до російських навчальних закладів дітей, вивезених з територій проведення так званої "СВО" ( зокрема, протягом 2023 року організовано навчання 250 школярів, 60 дітей віком від 2 до 7 років забезпечені послугами дошкільної освіти).
Також на своїй посаді особливу увагу приділяє мешканцям так званих "Л/ДНР" та примсово вивезеним українцям, бере участь у створенні умов для їх проживання в Рязанській області рф та вирішенні їх соціально-побутових питань. Про аналогічні досгнення на своїй посаді звітувала за результатами 2022 року.
У взаємодії з правоохоронними органами рф забезпечує зміну громадянства примусово вивезених українських дітей на громадянство рф, про що йдеться в доповіді про результати діяльності уповноваженого з прав дитини у Рязанській області у 2022 році. На 31.12.2022 у Рязанській області перебувало 364 українських школярів.


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024