Підписатися

Литвинова Тамара Олександрівна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Литвинова Тамара Олександрівна
Литвинова Тамара Александровна
Litvinova Tamara

Дата і місце народження
31.05.1954
Республіка Білорусь, Брестська область, м. Кобрин

Посада
Уповноважений з прав дитини в Ленінградській області (до 04.12.2023)

ІПН
470502672876

Підстави
Як Уповноважена з прав дитини в Ленінградській області безпосередньо відповідає за політику примусового переміщення громадян України на територію російської федерації, а саме за незаконне розміщення в регіоні "біженців", в тому числі дітей з території України, а також сприяє індоктринації та інтеграції в освітній та культурний простір росії дітей та молоді з окупованих територій.
За повідомленням прес-служби Уповноважений з прав дитини в Ленінградській області, Тамара Литвинова особисто зустрічала 20 дітей із так званої "ЛНР", які прибули до регіону 30.11.2022. Повідомляється, що омбудсмен познайомилася з деякими прийомними батьками, а діти-сироти з так званої "ЛНР" знайдуть нові сім'ї та проживатимуть у Гатчинському, Киришському, Всеволожському, а також у Лодейнопольському районах області.
Протягом літнього періоду 2022 року Тамара Литвинова неодноразово відвідувала пункт тимчасового розміщення біженців з України у селищі Царицине озеро для прийому громадян, зокрема з питань організації подальшого навчання студентів, які прибули територію росії. За сприяння Литвинової, 6 дітей було зараховано до вищих навчальних закладів Санкт-Петербурга та Ленінградської області, 1 – до організації середньої професійної освіти, 1 дитину зараховано до дошкільної організації, решту зараховано до загальноосвітніх організацій області


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024