Серед компаній, до яких застосовані санкції:
DERECTTOR COMPANY LIMITED
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
DERECTTOR COMPANY LIMITED

Скорочена назва юридичної особи
DERECTTOR COMPANY LTD

ІПН

Реєстраційний номер
3016374

Країна
Гонконг

Адреса
Гонконг (Room 32, 11/F Lee Ka Industrial Building 8 NG Fong Street, San Po Kong, Kowloon, Hong Kong, China); КНР (31-06, Fuli Center, 6, Gangxing Lu, Zhongshan Qu, Dalian, Liaoning 116001, China)

Підстави
Компанія є бенефіціарним власником, менеджером нафтового танкера "CRYSTAL ROSE" (IMO 9292228), менеджером нафтового танкера "CARINA" (IMO 9240512), задіяних у перевезеннях іранської нафти до КНР. Зокрема танкером "CRYSTAL ROSE" перевезено сотні метричних тонн іранської нафти в рамках кількох партій до КНР від імені підсанкційної Національної іранської нафтової компанії (NIOC) та підсанкційної компанії China Concord Petroleum Co., Limited.
Національна іранська нафтова компанія (NIOC) є однією з найбільших нафтогазових компаній у світі і контролюється Міністерством нафти Ірану. NIOC та її дочірні компанії здійснюють розвідку, видобуток, транспортування, переробку та експорт нафти та природного газу в Ірані. Нафтові угоди NIOC, у тому числі її дочірньої компанії, використовуються для отримання прибутку для IRGC-QF (Корпусу вартових ісламської революції) and Hizballah (Хезболла). Національна іранська нафтова компанія та російський підсанкційний ПАТ "Газпром" після повномасштабного вторгнення росії в України, а саме у липні 2022 року під час візиту в Тегеран путіна, підписали меморандум про взаєморозуміння щодо стратегічного співробітництва в нафтогазовій сфері на суму близько $40 млрд.
China Concord Petroleum Co., Limited є ключовим посередником, який допомагає Ірану та Венесуелі експортувати сиру нафту в обхід санкційних обмежень.
11 жовтня 2024 року США в рамках розширення обмежень до нафтового/нафтохімічного сектору Ірану застосовано санкції до компанії Derecttor Company Limited відповідно до EO 13846 у зв'язку з тим, що 05 листопада 2018 року або після цієї дати компанія надала матеріальну допомогу, фінансову, матеріальну чи технологічну підтримку, або товари чи послуги на підтримку NIOC.



Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
War & Sanctions 2024