Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
GOTIK SHIPPING CO
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
GOTIK SHIPPING CO

Скорочена назва юридичної особи
GOTIK SHIPPING CO

ІПН

Реєстраційний номер
QCBHT46HNUG4

Країна
Індія

Адреса
Індія (B Type C Wing 101 Malhar., Sankul Chs Agra Road KalyKalyan D.c., Thane, Kalyan, Maharashtra 421301)

Підстави
Індійська компанія, задіяна в експорті в обхід санкцій та з порушеннями міжнародного морського права російського скрапленого газу з підсанкційного об'єкта "Арктік СПГ-2" - другого після "Ямал СПГ" великотоннажного проекту підсанкційного ПАТ "Новатек" (іпн 6316031581) з видобутку природного газу та виробництва скрапленого природного газу на Гиданському півострові.
У листопаді 2023 року та лютому 2024 року США та Об’єднаним Королівством відповідно застосовано санкції до російського проекту "Арктік СПГ-2", що має стратегічне значення для уряду рф.
Компанія афілійована з підсанкційним СПГ-танкером "New Energy" (ІМО 9324277).

Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
New Energy
Назва судна
New Energy
IMO
9324277
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Танкер СПГ
Категорія
Перевезення викопного палива
 Перевезення LNG з порушенням обмежень
Задіяне у вивантаженні 25 серпня 2024 року способом STS на північ від Суецького каналу в обхід санкцій викопного палива, виробленому на підсанкційному російському об’єкті "Арктік СПГ-2", з підсанкційного СПГ-танкера "Pioneer" з вимкненням AIS у порушення міжнародного морського права. "Арктік СПГ-2" є другим після "Ямал СПГ" великотоннажним проектом підсанкційного ПАТ "Новатек" з видобутку природного газу та виробництва скрапленого природного газу на Гиданському півострові. У листопаді 2023 року та лютому 2024 США та Об’єднаним Королівством відповідно застосовано санкції до російського проекту "Арктік СПГ-2", що має стратегічне значення для уряду рф. 23 серпня 2024 року США в рамках застосування обмежень до суб’єктів, які підтримують розвиток російського "Арктік СПГ-2" та інших майбутніх енергетичних проектів, застосовано санкції до СПГ-танкера "Pioneer". 05 вересня 2024 року США в рамках розширення обмежувальних заходів на енергетичний сектор росії у зв’язку зі спробами експорту СПГ із підсанкційного "Арктік СПГ-2" застосовано санкції до СПГ-танкера "New Energy". 26 вересня 2024 року Об'єднаним Королівством застосовано санкції до судна, залученого до російського сектору СПГ.
War & Sanctions 2024