Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СУДНОБУДІВНИЙ КОМПЛЕКС ЗВЄЗДА"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СУДНОБУДІВНИЙ КОМПЛЕКС ЗВЄЗДА"

Скорочена назва юридичної особи
ТОВ "СCК ЗВЄЗДА"

ІПН
2503032517

Реєстраційний номер
1152503000539

Країна
російська федерація

Адреса
692806, російська федерація, Приморський край, м. о. Великий Камінь, м. Великий Камінь, вул. Алея Праці, буд. 19В

Підстави
Найбільша в росії верф, орієнтована на виробництво великотоннажних суден та морської техніки, призначена для будівництва видобувних платформ для роботи на російському шельфі.
Компанія є стратегічно важливим для Далекосхідного регіону рф та російської суднобудівної промисловості проектом, який реалізується за дорученням президента та уряду рф Консорціумом АТ "Роснєфтєгаз", ПАТ "НК "Роснафта" та АТ "Газпромбанк".
Компанія є першою в росії верф’ю великотоннажного суднобудування для потреб російських замовників у будівництві морської техніки для забезпечення видобутку природних ресурсів на континентальному шельфі росії, у тому числі бурових платформ, що мають можливість працювати цілий рік в умовах Арктики, а також комерційних суден для транспортування вантажів внутрішніми та зовнішніми морськими шляхами.
Пілотне завантаження суднобудівного комплексу забезпечує ПАТ “НК “Роснафта”, яке уклало ексклюзивну угоду про розміщення всіх замовлень на будівництво нової морської техніки та суден на його потужностях, а також контракти на проектування, будівництво та постачання багатофункціональних суден постачання посиленого льодового класу, танкерів типу “Афрамакс”, арктичних танкерів-човників льодового класу Arc7, арктичного танкера-човника дедвейтом 69 тис т та бурового судна. Додаткові замовлення отримані від компаній "Росморпорт", "Совкомфлот", "Газпром", "Атомфлот".
Суднобудівний комплекс задіяний у добудові підсанкційних СПГ-танкерів, призначених для підтримки експорту великотоннажного проекту підсанкційного ПАТ "Новатек" - "Арктік СПГ-2".


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Морські судна
Zvezda 045
Назва судна
Zvezda 045
IMO
9904704
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Танкер СПГ
Категорія
Інше
 Участь в енергетичних проектах
У червні 2024 року в рамках введення обмежень щодо енергетичного сектору рф застосовано санкції до СПГ-танкера "Zvezda 045", призначеного для підтримки експорту великотоннажного проекту підсанкційного ПАТ "Новатек" - "Арктік СПГ-2". Будівництво судна триває і здійснюється підсанкційною російською суднобудівною компанією ТОВ "Суднобудівний комплекс "Звєзда". ТОВ "Суднобудівний комплекс "Звєзда" – стратегічно важливий для Далекосхідного регіону та російської суднобудівної промисловості проект, який реалізується за дорученням президента та уряду рф Консорціумом АТ "Роснєфтєгаз", ПАТ "НК "Роснєфть" та АТ "Газпромбанк". Компанія є першою у росії верф’ю великотоннажного суднобудування для потреб російських замовників у будівництві морської техніки для забезпечення видобутку природних ресурсів на континентальному шельфі росії, у тому числі бурових платформ, що мають можливість працювати цілий рік в умовах Арктики, а також комерційних суден для транспортування вантажів внутрішніми та зовнішніми морськими шляхами. З серпня 2024 року власником "Zvezda 045" зареєстровано підсанкційну російську компанію ПАТ "Новатек" - найбільшого російського незалежного виробника газу, що займається розвідкою, видобутком, переробкою та реалізацією природного газу та рідких вуглеводнів.
Zvezda 046
Назва судна
Zvezda 046
IMO
9918779
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Танкер СПГ
Категорія
Інше
 Участь в енергетичних проектах
У червні 2024 року в рамках введення обмежень щодо енергетичного сектору рф застосовано санкції до СПГ-танкера "Zvezda 046", призначеного для підтримки експорту великотоннажного проекту підсанкційного ПАТ "Новатек" - "Арктік СПГ-2". Будівництво судна триває і здійснюється підсанкційною російською суднобудівною компанією ТОВ "Суднобудівний комплекс "Звєзда". ТОВ "Суднобудівний комплекс "Звєзда" – стратегічно важливий для Далекосхідного регіону та російської суднобудівної промисловості проект, який реалізується за дорученням президента та уряду рф Консорціумом АТ "Роснєфтєгаз", ПАТ "НК "Роснєфть" та АТ "Газпромбанк". Компанія є першою в росії верф’ю великотоннажного суднобудування для потреб російських замовників у будівництві морської техніки задля забезпечення видобутку природних ресурсів на континентальному шельфі росії, у тому числі бурових платформ, що мають можливість працювати цілий рік в умовах Арктики, а також комерційних суден для транспортування вантажів внутрішніми та зовнішніми морськими шляхами. Власником "Zvezda 046" зареєстровано підсанкційну російську компанію ПАТ "Новатек" - найбільшого російського незалежного виробника газу, що займається розвідкою, видобутком, переробкою та реалізацією природного газу та рідких вуглеводнів.
Zvezda 047
Назва судна
Zvezda 047
IMO
9918781
Прапор (діючий)
російська федерація
Тип судна
Танкер СПГ
Категорія
Інше
 Участь в енергетичних проектах
У червні 2024 року в рамках введення обмежень щодо енергетичного сектору рф застосовано санкції до СПГ-танкера "Zvezda 047", призначеного для підтримки експорту великотоннажного проекту підсанкційного ПАТ "Новатек" - "Арктік СПГ-2". Будівництво судна триває і здійснюється підсанкційною російською суднобудівною компанією ТОВ "Суднобудівний комплекс "Звєзда". ТОВ "Суднобудівний комплекс "Звєзда" – стратегічно важливий для Далекосхідного регіону та російської суднобудівної промисловості проект, який реалізується за дорученням президента та уряду рф Консорціумом АТ "Роснєфтєгаз", ПАТ "НК "Роснєфть" та АТ "Газпромбанк". Компанія є першою у росії верф’ю великотоннажного суднобудування для потреб російських замовників у будівництві морської техніки задля забезпечення видобутку природних ресурсів на континентальному шельфі росії, у тому числі бурових платформ, що мають можливість працювати цілий рік в умовах Арктики, а також комерційних суден для транспортування вантажів внутрішніми та зовнішніми морськими шляхами. Власником "Zvezda 047" зареєстровано підсанкційну російську компанію ПАТ "Новатек" - найбільшого російського незалежного виробника газу, який займається розвідкою, видобутком, переробкою та реалізацією природного газу та рідких вуглеводнів.
War & Sanctions 2024