Підписатися

НАГОРНИЙ Микита Володимирович

Функціонер

Гімнастика

Загальна кількість:
76
Фізичних осіб
Оновлено: 13.10.2024
Повідомити додаткову інформацію
Ім`я
НАГОРНИЙ Микита Володимирович
НАГОРНЫЙ Никита Владимирович
NAGORNY Nikita Vladimirovich

Дата і місце народження
12.02.1997
м. Ростов-на-Дону, РРФСР, СРСР

Громадянство
російська федерація

ІПН
616117121603

Посада
Російський гімнаст
Заслужений майстер спорту росії
Олімпійський чемпіон, триразовий чемпіон світу, восьмиразовий чемпіон Європи
Старший інструктор з фізичної підготовки та спорту спортивної команди при управлінні Центрального округу військ Національної гвардії рф
Начальник Головного штабу Всеросійського дитячо-юнацького військово-патріотичного громадського руху "Юнармія"
Президент Загальноросійської фізкультурно-спортивної громадської організації "Всеросійська федерація фіджитал спорту (функціонально-цифрового спорту)"
Віце-президент Федерації гімнастики росії

Підстави
Є військовослужбовцем Росгвардії, має військове звання "молодший лейтенант".
У 2021 році нагороджений Орденом Дружби за спортивні досягнення на XXXII Олімпійських іграх 2020 року.
З 2022 року є гравцем медіафутбольного клубу "Сахалінець". Через підконтрольну йому Федерацію фіджитал спорту надає підтримку військовослужбовцям так званої "СВО" в участі у змаганнях.
Неодноразово відвідував тимчасово окупований Крим.
Особисто підтримує російських військових та їх сім'ї. У 2022 році Нагорний запропонував своїм шанувальникам направити подарунки на допомогу російським військовослужбовцям.
Увійшов до переліку довірених осіб путіна та до складу ініціативної групи з висування путіна кандидатом на президентських виборах у 2024 році.
Входить до складу громадського руху "Команда путіна" та загальноросійського громадсько-політичного руху "Народний Фронт "За росію" (під санкціями ЄС, Канади, Швейцарії та України), створеного з ініціативи путіна з метою "просування росії вперед спільними зусиллями".
Як начальник головного штабу ВВПГР "Юнармія", відповідальний за перевиховання, індоктринацію та мілітаризацію дітей на ТОТ України під виглядом "оздоровлення, відпочинку та навчання" з метою поширення інформації про "миротворчі та гуманітарні" цілі рф, намагаючись створити демонстративно позитивний образ росії як "країни-миротворця".
Здійснює так зване "військово-патріотичние" виховання молоді ТОТ України, та її підготовку до служби у збройних силах рф.
Всеросійський дитячо-юнацький громадський рух "Юнармія" є військово-патріотичною організацією і одним із головних механізмів для мілітаризації, мобілізації та військової підготовки молоді в росії. Крім того, регіональні осередки "Юнармії" розташовані також на тимчасово окупованих територіях України. Під керівництвом та за безпосередньої участі Нагорного, "Юнармія" організовує збори коштів та акції на підтримку російських військових, а також так званих "ДНР/ЛНР".

Посилання

Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
War & Sanctions 2024