Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
LIMITED LIABILITY COMPANY RADIATING WORLD SHIPPING SERVICES
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
LIMITED LIABILITY COMPANY RADIATING WORLD SHIPPING SERVICES

Скорочена назва юридичної особи
RADIATING WORLD SHIPPING SERVICES LLC

ІПН

Реєстраційний номер

Країна
Об'єднані Арабські Емірати

Адреса
Бізнес-центр Бурджуман, 943, Халід Бін Аль Валід Роуд, Дубай

Підстави
Компанія, створена у 2022 році, є одним з провідних операторів так званого "тіньового" флоту, на початку 2023 року входила до трійки найбільших перевізників російської нафти разом з Fractal Marine Shipping (ОАЕ) і Gatik Ship Management (Індія). На той час флот Fractal Marine Shipping, Radiating World Shipping Services та Gatik Ship Management складав близько 90 танкерів, 90 % яких здійснювали транспортування нафти та нафтопродуктів з балтійських та чорноморських портів росії до Індії, КНР, Туреччини, Близького Сходу, Африки та Південної Америки.
З метою обходу санкцій компанія Radiating World Shipping Services "переписала" свій флот на пов’язані компанії, зокрема компанію Alqutb Ashamali Marine Services (станом на 15.09.2024 в управлінні компанії залишився лише один танкер "Turbo Voyager" (ІМО 9299898)).
"Переписані" танкери залишаються під прапором Островів Кука, що вказує на незмінність бенефіціарного власника суден. Постійна зміна власників та менеджерів суден з метою уникнення санкцій і приховування справжніх бенефіціарів суден є типовим явищем для так званого "тіньового флоту", залученого до російської торгівлі нафтою, нафтопродуктами.
Компанія Radiating World Shipping Services LLC є залученою особою відповідно до Регламенту щодо росії (санкції) 2019 року з таких підстав: Radiating World Shipping Services LLC бере участь в отриманні вигоди або підтримці Уряду росії шляхом ведення бізнесу в секторі, що має стратегічне значення для Уряду росії, а саме в російському енергетичному секторі.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024