Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТОРГОВО-ТЕХНІЧНА КОМПАНІЯ "КАММАРКЕТ"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТОРГОВО-ТЕХНІЧНА КОМПАНІЯ "КАММАРКЕТ"

ІПН
1646038762

Реєстраційний номер
1141674002216

Країна
російська федерація

Адреса
423600, Російська Федерація, республіка Татарстан, Єлабузький район, м. Єлабуга, вул. Казанська, б. 41, офіс 1

Підстави
ТОВ "Каммаркет" є одним із найбільших постачальників інструменту для верстатів, зокрема, на сайті підприємства зазначено, що товариство продовжує постачати інструменти та верстатну основу світових виробників, серед яких BISON BIAL, Kammarket-Tools, KAWASAKI, KEMMLER, Klingspor, PILANA, PRECITOOL, Sandvik Coromant, Temelsan, Tyrolit, UNIOR тощо. Виторг компанії у 2022 році зріс до 1,3 млрд руб. або на 32%.
ТОВ "Каммамаркет" постачає продукцію найвідоміших західних виробників шляхом паралельного імпорту (до початку війни товари надходили через два-три тижні, наразі - до півтора-двох місяців, але якщо продукція знаходиться на європейському складі, то питання з постачанням вирішується за два тижні). Підприємство співпрацює із заводами, які покращують російське озброєння: ракети, вертольоти, літаки. Географія діяльності підприємства не обмежується лише Татарстаном, де не так багато промисловості, пов'язаної з армією. Переважно товариство працює на Уралі та на півночі - там, де є закриті заводи, відповідно на таких підприємствах підписуються угоди про нерозголошення, коли відбувається доопрацювання деяких технічних деталей за кресленнями.
Згідно митних даних exportgenius у період з 01.05.2022 по 30.04.2023 товариство імпортувало комплектуючих та обладнання на суму $9,268 млн.
У період з липня 2022 року по 30 квітня 2023 року ТОВ ТТК "Каммаркет" здійснило щонайменше 42 поставки інструменту, країною походження якого позначено Чехію, переважно виробництва PROMET TOOLS, SRO.
Таким чином компанія вчиняє дії, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, територіальній цілісності, суверенітету України, сприяють терористичній діяльності та/або порушують права і свободи людини і громадянина, інтереси суспільства та держави, призводять до окупації території, експропріації чи обмеження права власності, майнових втрат, створення перешкод для сталого економічного розвитку, повноцінного здійснення громадянами України належних їм прав і свобод.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024