Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ "АМГ"
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ "АМГ"

ІПН
7720821959

Реєстраційний номер
1147746889531

Країна
російська федерація

Адреса
111141, Російська Федерація, м. Москва, вул. Кусковська, д. 20А, пом. XIIА, кімн. 114

Підстави
"Компанія ""АМГ"" здійснює комплексні поставки сучасного металообробного обладнання та виконує повний спектр послуг з його монтажу, обслуговування та ремонту, зокрема, постачання всіх типів металообробного обладнання; технічне обслуговування, ремонт, проведення пусконалагоджувальних робіт обладнання з ЧПУ та ручним управлінням; розробка технологічних процесів та програм для обробки деталей на верстатах з ЧПУ та постпроцесорів; модернізація обладнання; постачання металорізального інструменту та запасних частин.
На своєму сайті компанія зазначає, що займається обслуговуванням верстатів та постачанням запасних частин наступних виробників: DMG-Mori, Doosan, Fanuc CNC, Mitsubishi, Mori Seiki, M.T., Okuma, SIEMENS, Spinner, та ін.
За період з січня по липень 2023 року компанія імпортувала в РФ верстати виробництва Pinnacle Machine Tool на загальну суму понад 2,5 млн дол. США.
Найбільш критичним для російського військово-промислового комплексу є засоби виробництва, які використовуються практично для кожної деталі та складової частини – це високоточне обладнання (верстати з числовим програмним управлінням (ЧПУ), токарні та обробні центри, фрезерні верстати, ротаційні машини тощо).
Верстати з ЧПУ відіграють особливо важливу роль у військово-промисловому комплексі, оскільки дозволяють забезпечити високий рівень точності виробництва, надійність та довговічність обладнання, підвищити ефективність виробництва, оптимізуючи час та витрати.
Таке обладнання вже використовується в процесі російського переозброєння, що дозволяє наростити масштаби випуску озброєння, а також виробляти більш високоточну, летальну, небезпечну зброю.
Таким чином, компанія вчиняє дії, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України, порушують інтереси суспільства та держави."

Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024