Підписатися
Серед компаній, до яких застосовані санкції:
ТОВ «ЮМАК»
Повідомити додаткову інформацію
Повна назва юридичної особи
ТОВ «ЮМАК»

ІПН
7727655443

Реєстраційний номер
1087746781572

Країна
російська федерація

Адреса
107076, Російська Федерація, м. Москва, вн. тер. м. муніципальний округ Богородське, вул. Червонобагатирська, буд. 44, будівля 1

Підстави
Російська компанія, що спеціалізується на постачанні, ремонті та технічному обслуговуванні металообробного устаткування, інструменту та оснащення. Раніше ООО "Юмак" вже постачало обладнання підприємствам російського ВПК, у тому числі АО "Конструкторское бюро машиностроения" , що входить до корпорації "Тактическое ракетное вооружение", та найбільшому російському виробнику танків АО "НПК "Уралвагонзавод".
За період з січня по липень 2023 року компанія імпортувала в РФ верстати виробництва Pinnacle Machine Tool на загальну суму понад 143 тис. дол. США.
Найбільш критичним для російського військово-промислового комплексу є засоби виробництва, які використовуються практично для кожної деталі та складової частини – це високоточне обладнання (верстати з числовим програмним управлінням (ЧПУ), токарні та обробні центри, фрезерні верстати, ротаційні машини тощо).
Верстати з ЧПУ відіграють особливо важливу роль у військово-промисловому комплексі, оскільки дозволяють забезпечити високий рівень точності виробництва, надійність та довговічність обладнання, підвищити ефективність виробництва, оптимізуючи час та витрати.
Таке обладнання вже використовується в процесі російського переозброєння, що дозволяє наростити масштаби випуску озброєння, а також виробляти більш високоточну, летальну, небезпечну зброю.
Таким чином, компанія вчиняє дії, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України, порушують інтереси суспільства та держави.

Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024