Підписатися

КОСТАН Ірина Володимирівна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я
КОСТАН Ірина Володимирівна
КОСТАН Ирина Владимировна
KOSTAN Irina Vladimirovna

Дата і місце народження
02.05.1970
смт Станично-Луганське, Ворошиловградська область, УРСР, СРСР

Громадянство
Україна

ІПН
2568908385

Посада
Колишня так звана "Заступник голови адміністрації Станично-Луганського району" / голова так званої "Ради муніципального округу муніципального утворення Станично-Луганського муніципального округу Луганської Народної Республіки"

Підстави
Як представник окупаційної влади підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій України до рф. Бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення українських дітей з тимчасово окупованих територій України до рф та ТОТ України під виглядом "оздоровлення, відпочинку та навчання", сприяє "інтеграції" дітей з тимчасово окупованих територій України у єдиний культурно-освітній простір та систему цивільно-патріотичного виховання рф.
Реалізує проект освітньої програми "Університетські профільні освітні зміни" міністерства просвітництва рф та міністерства науки і вищої освіти рф, в рамках якого відбувається незаконне вивезення українських дітей до російських регіонів.
Відповідальна за незаконне переміщення групи дітей із Станично- Луганського району ТОТ Луганської області до Волгоградської області рф (м. Волгоград).


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
War & Sanctions 2024