Підписатися

Рєпка Антоніна Геннадіївна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Рєпка Антоніна Геннадіївна
Репка Антонина Геннадьевна
Repka Antonina Gennadevna

Дата і місце народження
16.05.1971
м. Лисичанськ, Луганська область, Українська РСР, СРСР

Посада
Так звана "заступниця виконувача обов'язків голови Адміністрації" тимчасово окупованого міста Лисичанська / Голова ліквідаційної комісії Адміністрації міста Лисичанська так званої "ЛНР"

ІПН
2606812944 / 345935920702

Підстави
Як представник окупаційної влади кремля підтримує і реалізує на ТОТ м. Лисичанськ політику путіна щодо депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій України до рф, чим сприяє "інтеграції" дітей з ТОТ України у єдиний культурно-освітній простір та систему цивільно-патріотичного виховання рф, примусовому прилаштуванню вивезених на територію рф українських дітей, у тому числі дітей-сиріт, в російські сім'ї. Сприяє російській владі та бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення громадян України, у тому числі дітей, з тимчасово окупованих територій України до рф.
Головувала та приймала рішення на засіданні комісії у справах неповнолітніх і захисту їх прав (протокол засідання № 6 від 28.11.2022) з питань призначення піклувальника для неповнолітнього з метою передачі особистих справ українських дітей для подальшого їх "влаштування на сімейні форми виховання" в рф.


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024