Підписатися

Панчіхіна Ольга Юріївна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Панчіхіна Ольга Юріївна
Панчихина Ольга Юрьевна
Panchikhina Olga Yurievna

Дата і місце народження
23.07.1972
м. Уфа, Башкирська АРСР, СРСР

Посада
Уповноважена з прав дитини в Республіці Башкортостан / Голова Ради Фонду соціального, культурного та економічного розвитку м. Уфи «Громадський фонд розвитку міста»

ІПН
027315999085

Підстави
Підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей з окупованих територій України до рф, "інтеграції" дітей з ТОТ України у єдиний культурно-освітній простір та систему цивільно-патріотичного виховання рф. Впроваджує на території Башкортостану агресивну політику путіна з примусового переміщення (вивезення) українських дітей з ТОТ України до Башкортостану до дитячого табору "Зв'язківець" та санаторію "Річкові зорі" під приводом "надання захисту, оздоровлення та відпочинку" з метою просування меседжів щодо "миротворчих та гуманних" цілей рф. Пов'язана з прилаштуванням українських дітей-сиріт з ТОТ України в російські сім'ї.
Офіційно як голова Ради Фонду соціального, культурного та економічного розвитку м. Уфи «Громадський фонд розвитку міста», співавтор проекту "Допомога жителям з ЛНР та ДНР" заявила, що фонд отримав з резервного фонду путіна гранти на суму 2 млрд руб для реалізації зазначеного проекту з метою просування меседжів щодо "миротворчих та гуманних" цілей рф.


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024