Підписатися

АРТЄЄВА Анна Ігорівна

Виконавці викрадень

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я
АРТЄЄВА Анна Ігорівна
АРТЕЕВА Анна Игоревна
ARTEEVA Anna Igorevna

Дата і місце народження
21.09.1992
м. Харцизьк, Донецька область, Україна

Громадянство
Україна, російська федерація

ІПН
502421052202

Посада
Керівник так званого "Донецького штабу всеросійської акції взаємодопомоги "Ми разом"/ Керівник Донецького регіонального відділення Всеросійського студентського корпусу рятувальників

Підстави
Здійснює демонстративне представлення надання гуманітарної допомоги, лікування та "евакуації" українських дітей з тимчасово окупованих територій України у пункти тимчасового розміщення з метою поширення інформації про "миротворчі та гуманітарні" цілі так званої "евакуації", намагаючись створити демонстративно позитивний образ росії як "країни-миротворця" для прикриття масової депортації та геноциду українців. Як керівник так званого "Донецького штабу всеросійської акції взаємодопомоги "#миразом" бере активну участь у псевдоволонтерській ініціативі на ТОТ України, реалізація якого проходить, у тому числі, за напрямом соціалізації дітей з ТОТ України.
Активно співпрацює і координує свою роботу з організацією "Народна дружина ДНР", мета якої декларується як створення умов для патріотичного виховання громадян так званої "ДНР" шляхом сприяння в охороні громадського порядку.
Керує регіональним відділенням Всеросійського студентського корпусу рятувальників - однією з найбільших студентських добровольчих організацій у рф, створеної за ініціативою чинного Секретаря Ради Безпеки рф Сергія Шойгу. Під керівництвом Артеєвої студенти з тимчасово окупованої Донецької області супроводжують гуманітарні колони та надають допомогу пораненим російським військовослужбовцям, які проходять лікування.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
War & Sanctions 2024