Підписатися

Лиханов Дмитро Альбертович

Виконавці викрадень

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Лиханов Дмитро Альбертович
Лиханов Дмитрий Альбертович
Likhanov Dmitrii Albertovich

Дата і місце народження
08.11.1959
м. Кіров, РРФСР, СРСР

Посада
Голова загальноросійського громадського благодійного фонду "Российский детский фонд" / президент Спілки громадських фондів "Міжнародна асоціація дитячих фондів"

ІПН
770304182973

Підстави
Як голова загальноросійського громадського благодійного фонду "Російський дитячий фонд" безпосередньо підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій України до рф, несе безпосередню відповідальність за підтримку політики примусового переміщення громадян України на територію рф.
Починаючи з квітня 2022 року регулярно очолював так звані "гуманітарні конвої" російського дитячого фонду в зону бойових дій у Маріуполі, Сєвєродонецьку, Лисичанську, Луганську.
У 2022 році очолюваний Ліхановим дитячий фонд отримав грант путіна на проєкт "Щасливе дитинство – дітям Донбасу", мета якого забезпечити інтеграцію дітей з тимчасово окупованих територій України в російське суспільство.
Як голова загальноросійського громадського благодійного фонду "Російський дитячий фонд" Ліханов брав участь у примусовому переміщенні дітей із тимчасово окупованих територій Донецької області на територію рф для участі у заходах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024