Підписатися

Мітяніна Анна Володимирівна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Мітяніна Анна Володимирівна
Митянина Анна Владимировна
Mityanina Anna Vladimirovna

Дата і місце народження
30.09.1971
м. Ленінград, РРФСР, СРСР

Посада
Уповноважений з прав дитини в Санкт-Петербурзі

ІПН
780201609579

Підстави
Як уповноважена з прав дитини в Санкт-Петербурзі безпосередньо відповідає за політику примусового переміщення громадян України на територію рф, а саме за незаконне розміщення в регіоні "біженців", в тому числі дітей з території України.
Організовує вирішення питань щодо постановки на міграційний облік вивезених з України дітей, оформлення їм так званого "тимчасового притулку", оформлення громадянства рф, забезпечення здобуття ними російської освіти.
На жовтень 2023 року в Ленінградській області та Санкт-Петербурзі на облік як "біженців" та "вимушених переселенців" після початку так званої "СВО" поставлено 6068 осіб (діти та дорослі). З них 32 дитини позбавлені батьківського піклування, 19 - мають законних представників, а 13 дітей поміщено до центрів сімейного виховання в Санкт-Петербурзі.
У рамках так званої "Угоди про побратимські зв'язки та співробітництво між Урядом Санкт-Петербурга та адміністрацією міста Маріуполя" у 2023 році організовано прийом груп школярів та супроводжуючих осіб з Маріуполь, а також з Донецька, Ясинуватої, Макіївки, Горлівки, села Багатопілля Донецької області (відповідно до щорічної доповіді уповноваженого з прав дитини в Санкт-Петербурзі за 2023 рік).


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024