Підписатися

Мосолигіна Лариса Анатоліївна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Мосолигіна Лариса Анатоліївна
Мосолыгина Лариса Анатольевна
Mosolygina Larisa

Дата і місце народження
17.06.1975
м. Твер, РРФСР, СРСР

Посада
Уповноважений з прав дитини в Тверській області

ІПН
692401235085

Підстави
Як уповноважена з прав дитини в Тверській області підтримує і активно проводить політику путіна щодо депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій України на територію Тверської області.
За заявою Уповноваженого з прав дитини в Тверській області: "Сім'ї Верхньоволжжя можуть стати новими татами та мамами сиротам, які приїхали до регіону з ДНР та ЛНР".
Тверська область була включена до всеросійського реєстру тих, хто готовий прийняти під опіку дітей з тимчасово окупованих територій України. В цій області соціально-побутове облаштування громадян, вивезених з тимчасово окупованих території України, регулюється постановою уряду Тверської області від 05.03.2022 №165-пп "Про забезпечення тимчасового соціально-побутового облаштування громадян, які постійно мешкають на території України, а також на територіях суб'єктів російської федерації, на яких введено максимальний та середній рівні реагування, які вимушено залишили житлові приміщення і перебувають на території Тверської області, зокрема у пунктах тимчасового розміщення". З вказаних територій у 2023 році в Тверську область переміщено 454 особи, а у 2022 році – 3 144 особи. В області продовжують діяти 10 пунктів тимчасового розміщення громадян, у яких проживає 460 осіб (у 2022 році – 374 особи).


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024