Підписатися

Колударова Ольга Павлівна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Колударова Ольга Павлівна
Колударова Ольга Павловна
Koludarova Olga Pavlovna

Дата і місце народження
16.12.1983
м. Іжевськ, Удмуртська республіка, рф

Посада
Так звана "міністр освіти та науки ДНР"

ІПН
183509539884

Підстави
Бере участь у примусовому переміщенні дітей із ТОТ України під приводом "оздоровлення та відпочинку" з метою викорінення української ідентичності та нав'язування ідеології "руського міра".
У рамках реалізації російських програм індоктринації та інтеграції в освітній та культурний простір росії дітей та молоді з окупованих територій України впроваджує у школах вивчення історії за новими підручниками для 10-11 класів, в яких спотворюються історичні факти, історія України, натомість виправдовується повномасштабне вторгнення росії в Україну та глорифікуються "герої СВО".
Крім того, Колударова впроваджує в освітню програму концепцію ранньої професійної орієнтації школярів для забезпечення "безперервної підготовки кадрів та заповннення дефіциту фахівців". Зокрема школярі 6-11 класів беруть участь у заходах Всеросійського проекту «Квиток у майбутнє», що реалізується за дорученням путіна.
Забезпечує створення центрів дитячих ініціатив для реалізації волонтерських проектів на підтримку бійців так званої "СВО" - «Талісман добра», «Посилка солдатові», «Лист на фронт».


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024