Підписатися

Нагорний Микита Володимирович

Виконавці викрадень

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Нагорний Микита Володимирович
Нагорный Никита Владимирович
Nagorny Nikita Vladimirovich

Дата і місце народження
02.02.1997
Ростов-на-Дону, РРФСР, СРСР

Громадянство
російська федерація

ІПН
616117121603

Посада
Начальник головного штабу Всеросійського дитячо-юнацького військово-патріотичного громадського руху "Юнармія" / Президент Загальноросійської фізкультурно-спортивної громадської організації "Всеросійська федерація фіджитал спорту (функціонально-цифрового спорту)"

Підстави
Як начальник головного штабу ВВПГР "Юнармія", відповідальний за перевиховання, індоктринацію та мілітаризацію дітей на ТОТ України під виглядом "оздоровлення, відпочинку та навчання" з метою поширення інформації про "миротворчі та гуманітарні" цілі рф, намагаючись створити демонстративно позитивний образ росії як "країни-миротворця".
Здійснює так зване "військово-патріотичние" виховання молоді ТОТ України, та її підготовку до служби у збройних силах рф. Є військовослужбовцем Росгвардії та має військове звання "молодший лейтенант".
Всеросійський дитячо-юнацький громадський рух "Юнармія" є військово-патріотичною організацією і одним із головних механізмів для мілітаризації, мобілізації та військової підготовки молоді в росії. Крім того, регіональні осередки "Юнармії" розташовані також на тимчасово окупованих територіях України. Під керівництвом та за безпосередньої участі Нагорного, "Юнармія" організовує збори коштів та акції на підтримку російських військових, а також так званих "ДНР/ЛНР".


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
War & Sanctions 2024