Підписатися

Мартинов Даниїл Васильович

Виконавці викрадень

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Мартинов Даниїл Васильович
Мартынов Даниил Васильевич
Martynov Daniil Vasilievich

Дата і місце народження
19.03.1983
Московська область, РРФСР, СРСР

Посада
Радник Міністра МНС рф / Член Президії Вищої Ради Загальноросійської спілки громадських організацій «Російський союз бойових мистецтв» / Член Наглядової ради Центру військово-спортивної підготовки «Воїн» / засновник Автономної некомерційної організації «Російський університет спецназу».

ІПН
503012082769

Підстави
Підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій України до рф та "інтеграції" дітей з ТОТ України у єдиний культурно-освітній простір та систему цивільно-патріотичного виховання рф.
Як засновник і куратор АНО "Російський університет спецназу", який називають "кузнею інструкторів і професіоналів для спецпідрозділів, а також місцем підготовки добровольців перед відправкою в зону проведення спеціальної військової операції", забезпечив прибуття до учбового полігону Російського університету спецназу підлітків з тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей на так звану "екскурсію" у рамках програми "Підлітки росії" для "профілактичної роботи та виховання патріотизму".
Як куратор і член Наглядової ради Центру військово-спортивної підготовки «Воїн» з регіональними учбовими центрами, у тому числі, на тимчасово окупованих територіях України, відповідає за мілітаризацію та індоктринацію української молоді, а такж за переміщення (вивезення) українських дітей з ТОТ України під приводом "оздоровлення та навчання" на територію рф.
Так навчальна програма Центру військово-спортивної підготовки «Воїн» складається з тактичної, вогневої та інженерної підготовки, організації зв'язку, тактичної медицини та управління БПЛА. Також в рамках програми Центру військово-спортивної підготовки "Воїн" діють літні військово-патріотичні зміни «Час героїв», які проводяться на базі літніх дитячих оздоровчих таборів та інших профільних освітніх закладів. Зокрема за заявою керівника підрозділів центру «Воїн» у так званій "ДНР", протягом літа 2024 року планується вивезти 600 дітей з тимчасово окупованої Донецької області до м. Волгоград у рф "на оздоровлення та навчання за додатковими освітніми програмами центру".


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024