ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНИЙ ЗАКЛАД ЛУГАНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ "ЛУГАНСЬКА СЕРЕДНЯ ШКОЛА №38 ІМЕНІ МАРШАЛА К.Є. ВОРОШИЛОВА"

Перевиховні організації

Повідомити додаткову інформацію
Назва
ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНИЙ ЗАКЛАД ЛУГАНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ "ЛУГАНСЬКА СЕРЕДНЯ ШКОЛА №38 ІМЕНІ МАРШАЛА К.Є. ВОРОШИЛОВА"

Скорочена назва юридичної особи
ДБЗЗ ЛНР "ЛСШ №38 ІМЕНІ К.Є. ВОРОШИЛОВА"

ІПН
9403007742

Реєстраційний номер
1229400027735

Країна
ТОТ України

Адреса
291031, Україна, тимчасово окупована територія Луганської області, м. Луганськ, квартал Шевченка Т. Г., 20А

Підстави
Бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення українських дітей в межах ТОТ України та до рф шляхом проведення заходів, спрямованих на перевиховання та мілітаризацію дітей на ТОТ України.
В рамках програми "Університетські зміни" направляв дітей з тимчасово окупованого Луганська до Тамбовської області (рф).
Забезпечує так зване "військово-патріотичне" виховання молоді в тимчасово окупованому Луганську, а також її підготовку до служби у збройних силах рф. Публічно закликає до військової служби за контрактом на своєму офіційному акаунті в соціальній мережі VK, проводить для учнів заходи за участю військовослужбовців збройних сил рф.
На базі ДБЗЗ ЛНР "ЛСШ №38 імені К.Є. Ворошилова" за підтримки так званого "МВС ЛНР" створено Військово-патріотичний клуб "Звєзда", діяльність якого спрямована на так зване "військово-патріотичние" виховання дітей та молоді.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024