ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЗАКЛАД ДОДАТКОВОЇ ОСВІТИ ЛУГАНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ "ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТЯЧОГО ТА МОЛОДІЖНОГО РУХУ"

Перевиховні організації

Повідомити додаткову інформацію
Назва
ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЗАКЛАД ДОДАТКОВОЇ ОСВІТИ ЛУГАНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ "ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТЯЧОГО ТА МОЛОДІЖНОГО РУХУ"

Скорочена назва юридичної особи
ДБЗ ДО ЛНР "ЦРДМД"

ІПН
9403007809

Реєстраційний номер
1229400028065

Країна
ТОТ України

Адреса
291016, Україна, тимчасово окупована територія Луганської області, м. Луганськ, пл. Героїв Великої Вітчизняної Війни, 9

Підстави
Бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення українських дітей в межах ТОТ України та до рф шляхом проведення заходів, спрямованих на перевиховання та мілітаризацію дітей на ТОТ України.
Забезпечує так зване "військово-патріотичне" виховання молоді в тимчасово окупованому Луганську, а також її підготовку до служби у збройних силах рф.
Серед основних завдань ЦРДМР заявлене "виховання патріотів Батьківщини, творців суспільства нового типу, спрямованого на розвиток майбутнього ЛНР".
За підтримки так званого "Міністерства освіти та науки ЛНР", проводить республіканську військово-спортивну гру "Зарниця", метою якої вказано навчання основним принципам військової справи.
У 2018 році за ініціативою так званого "глави ЛНР" Ігоря Плотницького з метою сприяння "патріотичному" вихованню, духовно-моральному розвитку та об'єднанню молоді так званої "ЛНР", створений структурний підрозділ ЦРДМР - дитячу організацію "Юна гвардія".
ДО "Юна гвардія" тісно співпрацює з окупаційною владою так званої "ЛНР", Громадською організацією "Молода гвардія" та активно залучена до збору допомоги для потреб збройних сил рф.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024