ЛУГАНСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ВСЕРОСІЙСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МОЛОДА ГВАРДІЯ ЄДИНОЇ РОСІЇ"

Перевиховні організації

Повідомити додаткову інформацію
Назва
ЛУГАНСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ВСЕРОСІЙСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МОЛОДА ГВАРДІЯ ЄДИНОЇ РОСІЇ"

Скорочена назва юридичної особи
ЛРВ ВГО "МОЛОДА ГВАРДІЯ ЄДИНОЇ РОСІЇ"

ІПН
9403027107

Реєстраційний номер
1239400004580

Країна
ТОТ України

Адреса
291031, Україна, тимчасово окупована територія Луганської області, м. Луганськ, вул. Газети Луганської Правди, 62

Підстави
Бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення українських дітей в межах ТОТ України та до рф шляхом проведення заходів, спрямованих на перевиховання та мілітаризацію дітей на ТОТ України.
Забезпечує так зване "військово-патріотичне" виховання молоді в тимчасово окупованому Луганську, а також її підготовку до служби у збройних силах рф.
Організація тісно пов'язана з путінською політичною партією і здійснює свою діяльність під керівництвом так званого "депутата народної ради ЛНР". Проводить заходи з "патріотичного" виховання молоді в тимчасово окупованому Луганську, глорифікує російських військових, активно задіяна у постачанні російським військовим дронів і засобів радіоелектронної боротьби. Організовує військово-патріотичні заходи для молоді за участю бійців СВО, програма яких включає тактику роботи з БПЛА, розбирання та збирання зброї, психологічну підготовку тощо.
Співпрацює з низкою інших російських перевиховних організацій, які працюють на території тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей, зокрема з Донецькою регіональною громадською організацією "Молода республіка", Громадською організацією "Молода гвардія", Луганським штабом всеросійського проекту "#МИРАЗОМ", а також з окупаційною владою так званої "ЛНР".


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024