ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "РЕГІОНАЛЬНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ КЛУБ "РУСЬ"

Перевиховні організації

Повідомити додаткову інформацію
Назва
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "РЕГІОНАЛЬНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ КЛУБ "РУСЬ"

Скорочена назва юридичної особи
ГО "РМ ВПК "РУСЬ"

ІПН
9406001876

Реєстраційний номер
1229400013281

Країна
ТОТ України

Адреса
293701, Україна, тимчасово окупована територія Луганської області, смт Слов'яносербськ, вул. Леніна, 64, кв. 16

Підстави
Бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення українських дітей в межах ТОТ України та до рф шляхом проведення заходів, спрямованих на перевиховання та мілітаризацію дітей на ТОТ України.
Забезпечує так зване "військово-патріотичне" виховання молоді в тимчасово окупованому Луганську, а також її підготовку до служби у збройних силах рф.
Серед цілей організації заявлено формування національної патріотичної свідомості молоді, її патріотичне виховання, формування у неї громадянського ставлення до росії, світогляду, що ґрунтується на національно-державних інтересах і духовно-моральних цінностях, підготовка до військової або іншої державної служби. Входить до складу російської Міжрегіональної молодіжної громадської організації "Військово-патріотичний клуб "Русь" група "ВІЮР", яка тісно пов'язана із силовими структурами рф.
Щорічно відряджає своїх вихованців на територію рф для участі у військово-польових зборах ММГО "Військово-патріотичний клуб "Русь" група "ВІЮР" під керівництвом полковника запасу ФСБ рф Медведєва Олександра Васильовича. До програми військово-польових зборів входять, в тому числі, елементи бою зі звільненням заручників і рукопашного бою, тактика метання ножів і ножового бою, збирання-розбирання зброї, стрільба з пневматичної зброї тощо.
Систематично проводить збори коштів на потреби збройних сил рф, зокрема на закупку засобів радіоелектронної боротьби.


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024