Підписатися

ДЕРЖАВНЕ УНІТАРНЕ ПІДПРИЄМСТВО СЕВАСТОПОЛЯ "ПАНСІОНАТИ СЕВАСТОПОЛЯ"

Місця утримання дітей

Повідомити додаткову інформацію
Назва
ДЕРЖАВНЕ УНІТАРНЕ ПІДПРИЄМСТВО СЕВАСТОПОЛЯ "ПАНСІОНАТИ СЕВАСТОПОЛЯ"

Скорочена назва юридичної особи
ДУП С "ПАНСІОНАТИ СЕВАСТОПОЛЯ"

ІПН
9202000793

Реєстраційний номер
1149204018050

Країна
російська федерація

Адреса
299011, Україна, тимчасово окупована територія Автономної Республіки Крим, м. Севастополь, вул. Генерала Петрова, буд. 17, прим. 1 поверху

Підстави
Бере участь в організованому механізмі масового викрадення, незаконної депортації та примусового переміщення громадян України, у тому числі дітей, з тимчасово окупованих територій України до рф шляхом демонстративного представлення розподілу гуманітарної допомоги, так званій "евакуації" українських дітей з тимчасово окупованих територій України у пункти тимчасового розміщення, організації "оздоровлення, відпочинку та навчання" на території рф або ТОТ України з метою поширення інформації про "миротворчі та гуманітарні" цілі рф, намагаючись створити демонстративно позитивний образ росії як "країни-миротворця" задля прикриття масової депортації та геноциду українців та їх дітей.
Використовує свої приміщення (пансіонати "Смарагд", "Любімовка", "Сонечко", "Лісовий кордон", "Лазур") як пункти тимчасового розміщення протиправно вивезених з тимчасово окупованих територій України українських дітей до рф, одержуючи фінансове відшкодування витрат з резервного фонду окупаційного "уряду Севастополя".


Санкційні юрисдикції
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Україна
Дата внесення та посилання на документ
Країною поки не застосовані санкції
War & Sanctions 2024