Підписатися

Агєєва Ірина Анатоліївна

Організатори депортації

Повідомити додаткову інформацію
Ім`я у санкційних списках
Агєєва Ірина Анатоліївна
Агеева Ирина Анатольевна
Ageeva Irina Anatolyevna

Дата і місце народження
29.12.1976
м. Калуга, РРФСР, СРСР

Посада
Уповноважений з прав дитини в Калузькій області

ІПН
402905986507

Підстави
Підтримує і реалізує політику путіна щодо депортації українських дітей, які були переміщені з тимчасово окупованих територій України на територію рф. У соцмережі "Вконтактє" на офіційній сторінці Уповноваженого з прав дитини у Калузькій області розповсюджує інформацію щодо вивезених дітей із Донбасу до росії, їх підтримки, надання російського громадянства і влаштування у сім'ї.
У 2023 році в Калузькій області нараховувалось кілька тисяч біженців, у тому числі дітей, з так званих "Л/ДНР", ТОТ Херсонської та Запорізької областей у пунктах тимчасового розміщення у Калузі, Боровському, Жуковському, Малоярославецькому, Людиновському та Сухиницькому районах. У пункті тимчасового розміщення Боровського району - таборі "Політ", біженців щоденно відвідував районний прокурор.
Здійснила робочі візити до шкіл Боровського району спільно з керівником першого відділу з розслідування особливо важливих справ Слідчого управління Слідчого комітету рф у Калузької області, а також закликала "захистити дітей від фейків про ситуацію в Україні". В рамках своєї професійної, а також волонтерської діяльності, відвідувала так звану "ЛНР", зокрема Луганську школу-інтернат.


Санкційні юрисдикції
Україна
Сполучені Штати Америки
Канада
Швейцарія
ЄС
Великобританія
Австралія
Нова Зеландія
Японія
Дата внесення та посилання на документ
Країною застосовані санкції
Країною поки не застосовані санкції
Повідомити додаткову інформацію
Війна і Санкції 2024